Kerstconcert in kerk Heerlerbaan met Beppie Kraft

Print
Kerstconcert in kerk Heerlerbaan met Beppie Kraft

Beppie Kraft speciale gast op de Heerlerbaan. Afbeelding: Peter Schols

Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg / Heerlen / Hoensbroek -

Ter afsluiting van de restauratie van de St. Josephkerk Heerlerbaan is op zondag 15 december om 19.00 uur een kerstconcert. Uitvoerenden zijn Fanfare Aloysiana uit Schaesberg, Fanfare Sint Jozef Buchten, Beppie Kraft en kapelaan Rick Blom.

Beide muziekgezelschappen staan onder leiding van dirigent Ad Triepels. Als bijzondere gast zal Beppie Kraft een aantal nummers samen met het fanfareorkest uitvoeren. Kapelaan Rick Blom gaat als ceremoniemeester de kerstgedachte toelichten en op deze wijze de diverse muziekstukken met elkaar verbinden.

Dit kerstconcert dient tevens als dankconcert voor de vrijwilligers en voor de mensen die het afgelopen jaar op welke wijze dan ook betrokken waren bij de restauratie van de St. Josephkerk.

De kerk is open vanaf 18.30 uur. Tijdens de pauze kunnen bezoekers genieten van koffie of thee met een stuk kerstbrood. Entree prijs 12,50 euro. Meer info: Herman van Leeuwen, tel. 06- 4602 5685.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →