Nienoo en SoSjaal werken samen tijdens Feest der Verwondering

Print
Nienoo en SoSjaal werken samen tijdens Feest der Verwondering

Het garen ligt gereed. Afbeelding: INGimage

Brunssum -

Tijdens het Feest der Verwondering op 13, 14 en 15 december in Brunssum beheert Stichting Nienoo de schaatsbaan. Daarnaast gaan zij sjaals uitdelen aan de kinderen.

Deze SoSjaals zijn gemaakt tijdens de haak-aan-avonden en worden feestelijk ingepakt, zodat er voor iedereen wat onder de kerstboom ligt.

Stichting Nienoo heeft als missie om ieder kind te laten stralen. Kinderen uit gezinnen met een laag inkomen kunnen minder vaak meedoen aan activiteiten dan hun leeftijdsgenootjes. Voor deze kinderen houdt de stichting uitstapjes en een Sinterklaas evenement.

SoSjaal is een project van PvdA Brunssum. Dit project is in januari gestart met twee doelen: samenhorigheid creëren door een sjaal te breien en/of haken voor iemand anders, zodat iedereen warmte ervaart in de kille en lange wintermaanden. Ook proberen we de eenzaamheid te verminderen door het organiseren van laagdrempelige haak-aan-avonden, waar iedereen kan binnenlopen en onder het genot van koffie en/of thee gezellig aan kan schuiven. Voor wol, garen, breinaalden en haaknaalden wordt gezorgd.

De sjaals kunnen nog ingeleverd worden tot 11 december op het adres Kerkstraat 39a in Brunssum.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen