Taalcafé in Bibliotheek Vaals

Print
Taalcafé in Bibliotheek Vaals

Afbeelding: Eigen foto

Vijlen / Lemiers / Vaals / Camerig / Holset / Mamelis -

Iedereen die de Nederlandse taal (beter) wil leren spreken, lezen en schrijven is welkom in het Taalcafé van Vaals dat gehouden wordt op 11 december van 10.30 tot 12.30 uur in de bibliotheek van Vaals. Deelname is gratis.

Het Taalcafé is opgezet voor inwoners en statushouders van Vaals en omgeving. Deelnemers krijgen hulp bij lezen, schrijven en spreken. Maar ze kunnen ook terecht voor het invullen van een formulier of het schrijven van een brief. Vrijwilligers ondersteunen de aanwezigen met allerlei zaken die met de Nederlandse taal te maken hebben. Aanmelden is niet nodig. Het Taalcafé is nog op zoek naar taalvrijwilligers. Meer informatie via e-mail taalcafevaals@gmail.com of marielle.janssen@heuvellandbibliotheken.nl.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen