‘De Bremer Stadsmuzikanten’ in de bibliotheek Eijsden

Print
‘De Bremer Stadsmuzikanten’ in de bibliotheek Eijsden

Afbeelding: ING Image

Gronsveld / Eckelrade / Noorbeek / Mheer / Ulvend / Sint Geertruid / Cadier en Keer / Mesch / Oost-Maarland / Withuis / Rijckholt / Bergenhuizen / Terlinden / Banholt / Bemelen / Margraten / Scheulder / Eijsden / Mariadorp -

Eric Borrias vertelt op 10 december vanaf 1530 uur het bekende sprookje van de gebroeders Grimm, ‘De Bremer Stadsmuzikanten’ in de bibliotheek van Eijsden. De voorstelling richt zich op kinderen van 4 tot 8 jaar en de toegang is gratis.

Het sprookje vertelt het verhaal van de koning die geen koning meer wil zijn. Het wordt tijd dat zijn zoon, prins Pietertje 1 de kroon overneemt. En die wil wat graag. Er wordt een wedstrijd gehouden: wie schrijft het mooiste lied voor de nieuwe koning. Iedereen mag mee doen. De oude koning wijst de winnaar aan. Aanmelden voor deze voorstelling kan telefonisch via nummer 043 4093320 of via e-mail info@heuvellandbibliotheken.nl. Bibliotheek Eijsden, Kramsvogel 43.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen