Man (27) uit Venlo aangehouden voor oplichten van tientallen mensen

Print
Man (27) uit Venlo aangehouden voor oplichten van tientallen mensen

Afbeelding: Politie

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

De politie heeft donderdagochtend een 27-jarige man uit Venlo aangehouden in een langlopend onderzoek naar hacking en oplichting.

De politie wist via digitaal onderzoek de identiteit van de verdachte te achterhalen. Hij wordt onder andere verdacht van het plegen van computervredebreuk, ofwel hacking. Het gaat om meerdere zaken. In totaal zijn tientallen mensen het slachtoffer geworden van oplichting.

Bij de doorzoeking van de woning van de verdachte werden digitale goederen, mobiele telefoons en gegevensdragers n beslag genomen voor nader onderzoek. De verdachte is in volledige beperkingen ingesloten. In verband daarmee kan op dit moment geen nadere informatie verstrekt worden.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen