Steunpunt start met contactgroep voor mantelzorgers Gulpen-Wittem en Vaals

Print
Steunpunt start met contactgroep voor mantelzorgers Gulpen-Wittem en Vaals

Afbeelding: Steunpunt Mantelzorg

Gulpen / Ingber / Reijmerstok / Slenaken / Beutenaken / Epen / Trintelen / Nijswiller / Partij / Wahlwiller / Wittem / Eyserheide / Piepert / Eys / Elkenrade / Wijlre / Heijenrath / Mechelen / Diependal / Vijlen / Lemiers / Vaals / Camerig / Holset -

Het steunpunt Mantelzorg start in januari met een nieuwe contactgroep voor mensen die zorgen voor iemand met dementie in hun directe omgeving.

De contactgroep is bedoeld voor mantelzorgers uit de gemeenten Gulpen-Wittem en Vaals. Het is de bedoeling dat zij een keer per maand bij elkaar komen om ervaringen en tips uit te wisselen. Het idee is dat mantelzorgers elkaar op die manier een beetje kunnen ondersteunen. Er is ook altijd iemand van het steunpunt aanwezig bij die bijeenkomsten.

De contactgroep komt bij elkaar in de bibliotheek aan de Willem Vliegenstraat in Gulpen. De eerste bijeenkomst is gepland op woensdag 8 januari.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →