Kerstconcert Koninklijk Roermonds Mannenkoor in de Munsterkerk

Print
Kerstconcert Koninklijk Roermonds Mannenkoor in de Munsterkerk

Vier kerst met het Koninklijk Roermonds Mannenkoor Afbeelding: Koninklijk Roermonds Mannenkoor

Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Boukoul / Einde / Herten / Ool / Asselt -

Het Koninklijk Roermonds Mannenkoor verzorgt op Tweede Kerstdag, op uitnodiging van het comité Munsterkerk 800 jaar, een kerstconcert in de Munsterkerk. Aanvang 15.00 uur.

Het programma telt internationaal bekende kerstnummers, met onder andere The Prayer, Cantique de Noël, Stille Nacht van Franz Gruber, We wish you a Merry Christmas, de Russisch-Orthodoxe kerkliederen Tebe poem van P. Dinev en Slava v vysnich Bogu, het Italiaanse Dormi, Fili, en het Sloveense Rajske Strune. Het concert staat onder leiding van dirigent John Gerits. Het Belgische Michel Pieters Vioolensemble zorgt voor de begeleiding van het KRM, samen met de pianist Leon Dijkstra. De entree is gratis.

Meer info vind je hier.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen