Mannenkoor Sint Lambertus in kerstsfeer

Print
Mannenkoor Sint Lambertus in kerstsfeer

Martin Hurkens vergezelt KKM St. Lambertus. Afbeelding: Rob Oostwegel

Kerkrade / Eygelshoven -

KKM St. Lambertus geeft een voorproefje van het kerstrepertoire in de H. Mis in de kerk van Rolduc op 14 december.

In Limburg kan KKM in kerstsfeer nog beluisterd worden op vrijdag 20 december in de stationshal in Maastricht en op 2e kerstdag tijdens de heilige mis in de St. Lambertuskerk in het centrum van Kerkrade.

Een concert vindt plaats in Duitsland. In het voormalige mijnstadje Hückelhoven, zo’n 30 km over de grens, is namelijk een groot zorgcentrum gevestigd onder de naam Lambertus. Directeur Marcel Ballas is tevens lid van het Mannenkoor St. Lambertus. Elk jaar vóór de kerst brengt hij het kerstgevoel bij zijn bewoners, hun familie en ook zijn personeel door het organiseren van een sfeervol kerstconcert in de naastgelegen kerk St. Lambertus. Zondag 22 december om 14.30 uur is het weer zover. Voor de zesde keer brengt KKM St. Lambertus dan meerstemmige kerst-composities ten gehore met, voor een deel, nieuw kerst repertoire. Dit jaar zal ook tenor Martin Hurkens optreden. Het concert is door iedereen vrij te bezoeken. Na afloop houdt het zorgcentrum een gezellige nazit met hapjes en drankjes.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen