Joris’ Kerstboom in Bibliotheek De Domijnen

Print
Joris’ Kerstboom in Bibliotheek De Domijnen

Joris Linssen. Afbeelding: Stijn Ghijsen

Spaubeek / Beek / Maastricht-Airport / Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Obbicht / Grevenbicht / Sittard / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Geleen / Urmond / Elsloo / Graetheide / Berg / Windraak / Maasband / Stein -

In alle locaties van Bibliotheek De Domijnen staat van 9 tot en met 31 december een Joris’ Kerstboom, gebaseerd op het gelijknamige tv-programma.

Mensen kunnen in de boom, net als in het tv-programma, een mooie kerstgedachte voor iemand hangen. Het ophangen van de foto’s en kerstwensen zou kunnen leiden tot mooie gesprekken bij de kerstboom, waardoor een ontmoetingsplaats wordt gecreëerd. In Bibliotheek Ligne is op 11, 13, 15, 18, 20 en 22 december tussen 14.00 en 16.00 uur ook een vrijwilliger aanwezig om mensen op weg te helpen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen