Schrijfster Joyce Spijker naar Sittard en Heerlen

Print
Schrijfster Joyce Spijker naar Sittard en Heerlen

Schrijfster Joyce Spijker komt naar Sittard. Afbeelding: Ezgi Uslu / archief De Limburger

Heerlen / Merum / Swalmen / Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Obbicht / Grevenbicht / Sittard / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Geleen / Roermond / Asenray / Herten / Ool / Asselt / Boukoul / Einde / Graetheide / Windraak -

De Roermondse schrijfster Joyce Spijker komt zaterdag naar Sittard en Heerlen om in gesprek te gaan met lezers en haar nieuwe boek te promoten.

Volg Me is haar vierde roman. Het boek gaat over influencers en de online wereld. Ze riep lezers eerder via sociale media op om mee te denken over het verloop van het boek. Spijker werkt als schrijfcoach. Ze schreef eerder blogs voor ondernemers en werkte zo’n 10 jaar als communicatieadviseur voor de overheid. Ze is van 15.30 tot 17.00 uur bij Boekhandel Krings aan de Brandstraat in Sittard. Eerder op de dag (13.30 uur) is ze bij boekhandel Plantage Cobben in het Corio Center Heerlen.

Lees hier ook een interview met Joyce Spijker: Liefde is als een kraslot: je hebt er een kans op

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen