‘Kunst in vrijheid’ thema jubileumexpositie Artimosa

Print
‘Kunst in vrijheid’ thema jubileumexpositie Artimosa

Cris Vries uit Swalmen is één van de deelnemende kunstenaars. Afbeelding: Artimosa

Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Boukoul / Einde / Herten / Ool / Asselt / Reuver -

Kunstkring Artimosa uit Reuver viert het 35-jarig bestaan deze maand met een jubileumexpositie die in het teken staat van 75 jaar bevrijding.

Zo’n vijftig leden van Artimosa nemen deel aan de expositie, die plaatsvindt in de ECI Cultuurfabriek in Roermond en zondag wordt geopend. Het thema ‘Kunst in Vrijheid’ refereert aan de 75ste verjaardag van de bevrijding en aan het feit dat kunstenaars in Nederland in alle vrijheid hun vak kunnen uitoefenen en hun werk kunnen tentoonstellen.

Bij Artimosa zijn kunstenaars uit heel Noord- en Midden-Limburg aangesloten. De exposanten tonen een veelheid aan creatieve uitingen, zoals fotografie, keramiek, sculpturen, sieraden, schilderijen, tekeningen, wandobjecten, textielvormen en glaskunst.

De expositie duurt van 8 tot 29 december, de openingstijden zijn doordeweeks van 9.00 tot 20.30 uur en in het weekend van 10.30 tot 17.00 uur. De toegang is gratis.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen