Trainer Meulenberg na een paar maanden al weg bij Minor

Print
Trainer Meulenberg na een paar maanden al weg bij Minor

Coach Paul Meulenberg: weg bij RKSV Minor. Afbeelding: Bas Quaedvlieg

Nuth -

Coach Paul Meulenberg is per direct opgestapt bij RKSV Minor uit Nuth, de nummer 10 van de hoofdklasse B in het amateurvoetbal.

In een gesprek met voorzitter Roger Odekerken van de club uit Nuth werd hem meegedeeld dat het contract na dit seizoen niet verlengd zou worden. Meulenberg, bij Minor bezig aan zijn eerste seizoen, noemt dat ‘onverteerbaar’. „Ik ben er klaar mee. Toen ik bij Minor getekend heb, gaf ik aan hier meerdere jaren te willen werken. Als ik dan van de voorzitter te horen krijg dat de technische commissie het bestuur adviseert niet met mij door te gaan, dan heeft het geen zin om een half jaar met een team te werken waar ik toch niet mee verder kan.”

Verrast

Odekerken zegt verrast te zijn door Meulenbergs besluit. „Paul is een gedreven en gepassioneerde trainer, maar ook erg emotioneel. Ik heb hem nog gevraagd te blijven. Niemand kan hem echter dwingen. We respecteren zijn besluit.” Volgens Odekerken laat Minor trainers altijd contracten voor één jaar ondertekenen. „Paul zei destijds dat hij graag langer dan één jaar wilde doorgaan. Maar uiteindelijk geeft de technische commissie ons een advies.”

Over de exacte redenen houdt de voorzitter zich op de vlakte. „Dat blijft intern. Het heeft in ieder geval zeker niet met het aantal behaalde punten te maken. Het ligt vooral op het technische vlak.”

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen