Lichtjestocht met muziek en kerstmarkt in Auxiliatrixpark

Print
Lichtjestocht met muziek en kerstmarkt in Auxiliatrixpark

Leden van modelbouwclubs showen verlichte modelboten en - auto’s.

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

In het Venlose Auxiliatrixpark wordt ook dit jaar een lichtjestocht gelopen in de kersttijd. Naast zang en muziek is er ook een kerstmarkt.

Bewoners en bezoekers kunnen op 21 december een verlichte route volgen waarbij het kerstverhaal wordt verteld. Starten kan vanuit de zorglocaties D’n Horstgraaf, De Witte Steen, Mytylschool Ulingshof en Scouting Hertog Reinoud. Onderweg worden de deelnemers vermaakt met zang en muziek van mannenkoor Arch Luit uit Arcen, blazersensemble Velden, het Blericks Mannenkoor en het jeugdkorps van Fanfare Venlo. Binnen zingen Truus van den Kroonenberg, Piet Hegger en Ger Keyzers kerstliederen. Verder is er een levende kerststal en een kerstmarkt. Leden van Modelbotenclub Tegelen en de modelautoclub Emac-Limburg showen verlichte schaalmodellen.

De tocht duurt van 16.30 tot 19 uur, deelname is gratis. De route is geschikt voor rolstoelgebruikers. Bij slecht weer vindt de lichtjestocht binnen plaats.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →