Informatieavond dijkversterking Thorn en Wessem

Print
Informatieavond dijkversterking Thorn en Wessem

Wessem aan de Maas. Afbeelding: Archief De Limburger/Jan-Paul Kuit

Thorn / Wessem -

Inwoners van Thorn en Wessem worden maandag 9 december bijgepraat over de ontwikkelingen rond het dijkversterkingsproject.

Minister Cora van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat, stelde onlangs de beslissing voor het deelproject Thorn-Wessem uit. Over een paar maanden wordt een besluit genomen over het mogelijk waterbergend retentiegebied in Thorn en de maatregelen rondom de Maasboulevard in Wessem. Tegen beide projecten bestaat veel weerstand onder de inwoners vanwege de ingrijpende maatregelen die ermee gepaard gaan. De bijeenkomst, van 19.00 tot 21.30 uur in De Grote Hegge in Thorn, begint met een presentatie van Waterschap Limburg. Aansluitend vindt er een informatiemarkt plaats.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen