Wessel Dammers op de bank bij Fortuna tegen PSV

Print
Wessel Dammers op de bank bij Fortuna tegen PSV

Wessel Dammers. Afbeelding: Mitchell Giebels

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Wessel Dammers keert zaterdag terug in de wedstrijdselectie van Fortuna Sittard. Tegen PSV zal hij voor het eerst sinds zijn knieblessure weer op de bank plaatsnemen.

Dammers is nog niet zo ver dat hij kan beginnen, maar invallen is een optie laat Sjors Ultee weten. „Wessel heeft een goede week gehad en dit is dan de volgende stap.”

Resultaat

De trainer reist naar Eindhoven af met de hoop op een resultaat. Zeker vanwege de crisis waarin de ploeg van Mark van Bommel momenteel zit. „PSV is natuurlijk een topploeg, maar je reist er op dit moment toch anders heen dan naar bijvoorbeeld Ajax. Aan de andere kant; je weet ook zeker dat PSV ons niet zal onderschatten.”

Lees ook: Alleen thuis winnen is niet genoeg voor Fortuna Sittard

Het is dan ook zaak om zolang mogelijk in de wedstrijd te blijven, denkt Ultee. „PSV zal erop klappen en binnen twintig minuten met 2-0 voor willen staan. Maar als dat niet lukt, dan wordt het interessant.”

Vermoedelijke opstelling: Koselev, Essers, Ninaj, Amiot, Angha, Cox, Smeets, Tekie, Passlack, Diemers en Damascan.

Bekijk hier de nieuwste aflevering van ‘Komt dat Schot’, het online voetbalprogramma van De Limburger:

Komt Dat Schot #19. Video: De Limburger