Eerste wapenfeit Winkelhart Echt

Print
Eerste wapenfeit Winkelhart Echt

Levende kerststal op het Ursulinenplein. Afbeelding: Winkelhart Echt

Echt -

Het winterprogramma is het eerste wapenfeit van de winkeliers in het centrum van Echt sinds de doorstart van de ondernemersvereniging Winkelhart Echt.

Het centrum van Echt is op zondagen 15 en 22 december in kerstsfeer gehuld en lokale koren, zoals Zangkoor Corde et Animo uit Maria Hoop en mannenkoor St. Caecilia uit Koningsbosch, zorgen voor de muziek. Vrijdag 20 december vindt de traditionele Christmas Evening Shopping plaats, waarbij winkels de deuren geopend houden tot 22.00 uur. Op de Plats wordt een kerstdorp opgebouwd en op het Ursulinenplein is de gehele avond een levende kerststal te bezichtigen, met een echte os, ezel en kameel. Verder is er muziek bij de lokale horeca.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen