Tiny Rieken ontvangt onderscheiding

Print
Tiny Rieken ontvangt onderscheiding

De Maastrichtse Tiny Rieken. Afbeelding: Harry Heuts

Maastricht / Itteren -

Tiny Rieken is vrijdag in de Sint-Janskerk onderscheiden als Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester Annemarie Penn-te Strake reikte de bijbehorende versierselen uit.

Tiny Rieken (70) startte in 1988 een werving & selectiebureau voor vrouwen, omdat zij er van overtuigd was dat veel vrouwelijk talent onbenut bleef. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijk werkende en succesvolle organisatie.

Lees ook: ‘Zonder vrouwenquotum gaat het veel te lang duren’

Het streven naar meer diversiteit in management, bestuur en raden van toezicht is een rode draad geweest in het werk van mevrouw Rieken. Daarnaast heeft ze bij de VVV/Maastricht Marketing de toeristische marketing van Maastricht in binnen- en buitenland verzorgd. Sinds november 2017 is zij bestuursvoorzitter van het Museum aan het Vrijthof. Ze was bestuursvoorzitter van het RIAGG Maastricht en actief bij ALS Limburg, een organisatie die sinds 2008 sponsors werft voor de Stichting ALS.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen