Topsporter te gast bij basisschool De Kwir

Print
Topsporter te gast bij basisschool De Kwir

Karin Mennen tussen de leerlingen van groep 5 van basisschool De Kwir. Afbeelding: KERNgezond

Neer -

Tijdens de tweede activiteit van KERNgezond in Neer, kreeg basisschool De Kwir dinsdag 3 december bezoek van topvolleybalster Karin Mennen. De topsporter speelde tot afgelopen jaar bij VC Peelpush Meijel op het hoogste niveau in Nederland. Momenteel is zij krachttrainster van dit team.

Mennen ging met de leerlingen van groep 5 aan de slag met het onderwerp ‘gezond gedrag’. Na de kennismaking waarbij ze alle vragen van de leerlingen beantwoordde, maakte ze een woordweb. Aansluitend werd er gesproken over ‘opstekers en afbrekers’. Aan de hand van een verhaal ontdekten de kinderen het effect van positieve en negatieve opmerkingen na elkaar toe en wat de kracht van een compliment is. Na het leerzame uur, nam Mennen afscheid van de klas. De volgende activiteit van KERNgezond Neer vind plaats op 6 februari.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen