Leerlingen van De School Maasbree delen kennis over plastic

Print
Leerlingen van De School Maasbree delen kennis over plastic

De leerlingen van De School laten graag zien wat ze geleerde hebben over plastic. Afbeelding: De School

Maasbree -

De leerlingen van De School in Maasbree hebben vier maanden gewerkt in allerlei modules over plastic. Hun bezigheden, ervaringen en conclusies willen ze donderdag 12 december om 13.00 uur delen met alle belangstellenden bij de kerk in Maasbree.

Tijdens de modules ‘het atelier’, ‘de natuur’, ‘multimedia’, theater’ en ‘in het restaurant’ hebben ze zich verdiept in plastic en de consequenties van het gebruik ervan. Ze leerden dat plastic de wereld vervuild, de natuur verstoort, dieren doodt en oceanen verstikt. Ze kregen tijdens hun onderzoek hulp van verschillende inwoners uit Maasbree. Wie ook uitkijkt naar een schone en eerlijke wereld, is donderdag welkom bij de kerk.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen