Gewapende overval op winkel in Geleen, gemaskerde daders nemen geld mee

Print
Gewapende overval op winkel in Geleen, gemaskerde daders nemen geld mee

Afbeelding: Track’88

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Twee gewapende en gemaskerde mannen hebben vrijdagavond de vestiging van Gall & Gall in Geleen overvallen. Ze bedreigden een medewerkster van de slijterij met een mes en een vuurwapen en dwongen haar om geld af te staan.

De overval op de slijterij aan de Rijksweg Zuid vond omstreeks half zeven plaats. Volgens de politie zijn er geen gewonden gevallen. Tijdens de overval waren geen klanten in de winkel.

De overvallers zijn in de richting van het centrum op de vlucht geslagen.

Zwarte muts

De politie is inmiddels een zoekactie naar de daders gestart. Er is een Burgernetbericht verspreid. De twee overvallers zouden licht getint zijn. Ze hebben een normaal postuur. Beiden droegen een capuchon en donkere kleding.

Mensen krijgen het advies om de overvallers niet zelf te benaderen, maar 112 te bellen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen