‘ING sluit 150 servicepunten’

Print
‘ING sluit 150 servicepunten’

Afbeelding: Shutterstock

ING sluit volgend jaar 150 van de 380 servicepunten in onder meer de Bruna, Primera en The Read Shop. De punten die overblijven zullen worden omgevormd tot plaatsen waar onder meer ouderen kunnen worden geholpen met internetbankieren. Dat schrijft De Telegraaf.

De reden dat bijna de helft van de servicepunten sluit, is volgens de bank dat consumenten steeds minder behoefte hebben aan traditionele dienstverlening zoals het openen van een rekening of wijziging van gegevens. Veel mensen doen dat soort dingen tegenwoordig gemakkelijk zelf via computer, mobiel of tablet, zegt ING.

In de servicepunten ‘nieuwe stijl’ kunnen ook mensen die geen klant zijn bij ING les krijgen in internetbankieren. In of in de buurt van de servicepunten die verdwijnen blijft wel een geldautomaat aanwezig, laat de bank weten.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen