Weer eens zege voor Lions

Print
Weer eens zege voor Lions
Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

De handballers van OCI-Lions hebben zaterdagavond weer eens een zege geboekt in de BENE-League. Na twee duels zonder zege werd Initia Hasselt in Sittard met 27-25 verslagen.

Lions had het thuis lastig met de laagvlieger, waar uit ook al moeizaam van was gewonnen. Bij 13-12 kon het nog alle kanten op. Na de thee sloeg Lions een klein gaatje van vier treffers en dat was in de spannende slotfase genoeg voor de zege.

De formatie verstevigt daarmee de tweede plaats op de ranglijst, en zet een grote stap richting de Final Four, waar de beste vier ploegen gaan bepalen wie de titel wint.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen