Boomgaard Limbricht gesnoeid met hulp vrijwilligers

Print
Boomgaard Limbricht gesnoeid met hulp vrijwilligers

De boomgaard aan de rand van Limbricht gaat vanaf maandag ‘onder het mes’. Afbeelding: De Limburger

Limbricht -

Een boomgaard aan de rand van Limbricht wordt vanaf maandag gesnoeid door de firma Henssen uit Schinnen. Burgerinitiatief Plök wil bij de snoeibeurt ook vrijwilligers betrekken. Wie deze week wil helpen of leren snoeien kan zich vanaf maandag melden. Als beloning staat er appelsap klaar, gemaakt met fruit uit deze boomgaard. Volgens Mart Hermkens is Plök al jaren met Sittard-Geleen aan de slag om het onderhoud van boomgaarden in de gemeente te regelen.

Lees ook: Plök vraagt om meer aandacht van gemeente Sittard-Geleen voor burgerinitiatieven

In Sittard-Oost en Munstergeleen zijn al snoeigroepen actief, in Limbricht moet zo’n initiatief nog van de grond komen. De boomgaard ligt aan de Veeweg, tegenover Welkoop. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via 06-40878318 of ikplukmee@hotmail.com

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen