Zestiende keer Venlo on ice in centrum van de stad

Print
Zestiende keer Venlo on ice in centrum van de stad

Venlo on ice

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

Op het pleintje vóór de hoofdingang van De Maaspoort in Venlo gaat vrijdag de zestiende editie van Venlo on ice van start. De schaatsbaan, waaraan ongeveer honderd vrijwilligers meewerken, is 24 dagen lang geopend.

Venlo on Ice wordt aangekleed met winterse decoratie, fonkelende lichtjes en een echte antieke arreslee in het paviljoen. Dit jaar is er extra aandacht besteed aan een goede doorstroming van bezoekers. Zo krijgt de ijsbaan een aparte in- en uitgang en staat het paviljoen waar schaatsen kunnen worden gehuurd op een andere plek.

Van vrijdag 13 december tot en met zondag 5 januari is de schaatsbaan iedere dag geopend.

Ook is er dit jaar opnieuw een curlingcompetitie waarin bedrijven- en vriendenteams met bezems de strijd tegen elkaar aan gaan op het ijs. Verder wordt er ook gedanst op het ijs: op vrijdagavond 27 december is er een schaatsdansdemonstratie van Ice United.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen