Voetballer afgevoerd met ambulance, duel tijdelijk gestaakt

Print
Voetballer afgevoerd met ambulance, duel tijdelijk gestaakt

Afbeelding: ANP

Echt / Koningsbosch / Sint Joost / Susteren / Slek / MariaHoop / Baakhoven / Dieteren / Illikhoven / Vissersweert / Roosteren / Nieuwstadt / Aasterberg / Berkelaar / Hingen / Ophoven -

Het amateurvoetbalduel tussen HSC’21 en EVV (2-1) is zondagmiddag in Haaksbergen tijdelijk gestaakt vanwege een ernstige blessure van Demen Roumen, de 23-jarige verdediger van de club uit Echt.

Scheidsrechter Jorn te Kroeze zag zich genoodzaakt om de wedstrijd in de derde divisie na de rust stil te leggen omdat de geblesseerde voetballer met een ambulance moest worden afgevoerd.

Lees ook: Spelers Walram kunnen niet verder na zware blessure teamgenoot

Demen Roumen liep een zware nekblessure op. De wedstrijd lag na de pauze bij een 1-0 stand bijna drie kwartier stil, nadat verdediger Roumen van EVV bij een kopduel ongelukkig op zijn nek viel. Krimpend van de pijn moest hij per ambulance naar het ziekenhuis van Enschede. Tot overmaat van ramp ging EVV ook in sportief opzicht de boot in. Na de 1-1 benutte Diego van der Weide een strafschop: 2-1.

Demen Roumen speelt sinds de zomer van 2017 voor EVV, nadat zijn aflopende contract bij Fortuna Sittard niet werd verlengd.

Bekijk hier de nieuwste aflevering van ‘Komt dat Schot’, het online voetbalprogramma van De Limburger:

Komt Dat Schot #19. Video: De Limburger