Volleybalsers Fast na zege op vierde plaats

Print
Volleybalsers Fast na zege op vierde plaats

Foto ter illustratie. Afbeelding: iStock

Ottersum / Milsbeek / Heijen / Ven-Zelderheide / Gennep / Meijel -

Fast heeft de vierde thuiszege op rij geboekt. In Gennep waren de volleybalsters te sterk voor Regio Zwolle Volleybal: 3-1 (25-13, 25-22, 18-25, 25-21).

In de hele eerste set stond Fast op voorsprong. Het team van coach Harmen Bijsterbosch won dan ook gemakkelijk: 25-13. De volgende set was Zwolle beter bij de les en ging het lang gelijk op. Fast trok uiteindelijk aan het langste eind: 25-22.

Fast liet de Zwollenaren terugkomen in de wedstrijd en verloor het derde bedrijf met 18-25. Maar de Gennepse ploeg liet zich niet gek maken en sleepte ook de vierde set binnen: 25-21. Door de overwinning stijgt Fast naar de vierde plaats in de eredivisie.

Vijfde nederlaag op rij

Peelpush heeft voor de vijfde keer op rij verloren. In Meijel was VC Sneek te sterk: 1-3 (22-25, 18-25, 25-23, 23-25).

Peelpush keek in de eerste set al snel tegen een 7-16 achterstand aan. Het team uit Meijel had geen vat op de krachtige smashes en prima blocks van Sneek. Toch kwam Peelpush terug tot 22-24, maar dat bleek net niet genoeg: 22-25. In het tweede bedrijf was Peelpush meer gewaagd aan de Friese volleybalsters, maar bij 12-14 liep Sneek toch nog uit naar een ruime setwinst: 18-25.

Pas in de derde set leek Peelpush enigszins wakker te worden. Voor het eerst in de wedstrijd stond de ploeg minimaal drie punten voor en werd de set op het nippertje binnen gesleept: 25-23. In een reuze spannende vierde set leek Peelpush de stand gelijk te trekken, maar benutte Sneek meteen het eerste matchpoint: 23-25.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen