Topscorer Eaters precies op tijd terug

Print
Topscorer Eaters precies op tijd terug

Nick Verschuren. Afbeelding: Rob Oostwegel

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Microz Eaters heeft topscorer Nick Verschuren terug. Zonder al te veel ritme liet hij dit weekend meteen zijn meerwaarde zien: 5-4 tegen Nijmegen.

Alle ogen in Glanerbrook waren maar op één man gericht: Nick Verschuren. Vier weken lang ontbrak de topscorer vanwege een hoogopgelopen conflict. De goaltjesdief werd door een deel van zijn teamgenoten zelfs uitgekotst omdat hij perse met broertje Mike wilde samenspelen.

“Met de jongens was alles meteen weer leuk. Alsof ik niet weg ben geweest, het was geen moment wennen”, straalde Verschuren zondagavond na zijn eerste thuiswedstrijd. Met de topscorer terug in de gelederen werd Nijmegen met 5-4 geklopt. Het was echter een andere goaltjesdief, Lars van Sloun, die doorslaggevend was. Met twee goals en een grandioze assist bij de beslissende 5-2 bewees ook hij zijn waarde.

Zaterdag in Mechelen kwamen de Geleners een stuk minder voor de dag. Eaters had een collectieve offday en ging met 8-5 de boot in. Een van de weinige pluspuntjes was dat Verschuren bij zijn comeback direct tweemaal scoorde. Coach Andy Tenbult: “Het is natuurlijk super dat we Nick terug hebben. Toen het bestuur zei dat hij terug wou komen, zei ik meteen: ‘doen!’”