Koffie speciaal met een kerstverhaal bij Bibliocenter

Print
Koffie speciaal met een kerstverhaal bij Bibliocenter

Verhalen, koffie en wat lekkers bij Bibliocenter Weert. Afbeelding: Bibliocenter

Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek -

Vertelster Lisette Oosterbosch van De Verhaalderij uit Veldhoven is op donderdag 19 december te gast in Bibliocenter Weert, aan de Wilhelminasingel 250. Tijdens een editie van ‘Koffie speciaal’ vertelt zij kerstverhalen, van 14.30 tot 15.30 uur.

Lisette Oosterbosch vertelt al vijftien jaar lang verhalen aan iedereen die ze horen wil en organiseerde via haar Verhaalderij jarenlang zogenaamde kerstverhalenwandelingen. Hierdoor heeft ze een uitgebreid kerstrepertoire opgebouwd, waarvan ze de pareltjes vertelt tijdens deze ‘Koffie speciaal met een kerstverhaal’. Ze brengt daarvoor verschillende soorten verhalen mee; van een verrassend kerstverhaal tot een sprookje en van een volksverhaal tot een hedendaags relaas. De kosten bedragen €7,50 inclusief twee consumpties en lekkernijen voor bij de koffie.

Kaarten bestellen kan online.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →