Brugklas - De Musical en Släpstick in het Munttheater

Print
Brugklas - De Musical en Släpstick in het Munttheater

`A very Släpstick Christmas’ in het Munttheater. Afbeelding: Rob Becker

Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek -

In het Weerter Munttheater staan komende tijd onder andere de volgende voorstellingen op het programma.

‘Brugklas’, de populaire tv-serie, is op vrijdag 13 december als musical te zien in het Munttheater, met alle bekende acteurs uit de serie. Alles wat er gebeurt in het eerste jaar van de middelbare school kun je nu van nóg dichterbij meemaken. Max vindt het wel een vet idee: een hip-hop musical over Willem van Oranje maken. Dan wil Emma de hoofdrol spelen, want waarom zouden helden alleen mannen kunnen zijn? En wie bepaalt dat eigenlijk, hoe mannen en vrouwen zich gedragen? ‘Brugklas de Musical’ is voor iedereen herkenbaar: een zoektocht.

Op dinsdag 17 december presenteren de mannen van Släpstick, voorheen bekend als de Wëreldbänd, een gevarieerde collectie van kerstachtige sketches, vol feestelijke muziek, nostalgie en door glühwein gevoede hilariteit. `A very Släpstick Christmas’ brengt een ode aan de muzikale komiek: van de middeleeuwse troubadour tot aan Spike Jones, van de Marx Brothers tot aan Mini & Maxi.

Kaarten zijn online verkrijgbaar of via de theaterkassa, tel. 0495-513575.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →