Boek ‘Troostende woorden in donkere dagen’

Print
Boek ‘Troostende woorden in donkere dagen’

Troost bieden. Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Kerkrade / Eygelshoven -

De gedichtenbundel ‘Leven met de dood - Troostende woorden in donkere dagen’ is bij Uitgeverij Boekscout verschenen. Auteur is Jolanda van de Kandelaar-Jungblut uit Kerkrade.

De inspiratie is gekomen vanuit het vrijwilligers werk in hospice De Vlinderhof te Kerkrade. Ervaringen die de lezers meenemen naar de donkere dagen van het leven, het verwerken, het afscheid nemen van een gast, een geliefd persoon. Gedichten die troost brengen in moeilijke dagen en tijden. De auteur hoopt dat mensen door deze gedichten zichzelf en anderen troost kunnen bieden met haar woorden.

Jolanda van de Kandelaar - Jungblut (1971) woont in Kerkrade samen met haar man Hans. De pen begeleidt haar als een goede vriend: “Gedichten zijn voor mij een uiting van woorden, gedachten en gevoelens, die ik ook ervaar als vrijwilliger in het Hospice De Vlinderhof.”

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen