MVC’19 JO13-1 winterkampioen hoofdklasse

Print
MVC’19 JO13-1 winterkampioen hoofdklasse

De spelers van MVC’19JO13-1 met de kampioensschaal. Afbeelding: MVC’19

Maasbree -

Het eerste jeugdteam onder 13 jaar (JO13-1) van MVC’19 is gehuldigd als winterkampioen in de hoofdklasse. Met 26 punten uit 11 wedstrijden bleven ze de nummer twee, ST SV United/BVV uit Wanssum met twee punten voor. Het kampioenschap wordt zaterdagmiddag gevierd in de kantine van MVC’19 Maasbree.

Hiermee gaat het MVC-team op herhaling. Afgelopen jaar wist hetzelfde team, waarvan de meerderheid van spelers hetzelfde is gebleven, ook al winterkampioen te worden in de eerste klasse. Dit jaar veroverden ze de kampioenstitel in de hoogste klasse. Met slechts één wedstrijd verloren, en twee keer gelijkspel bleven ze de overige teams, waarvan de niveaus dicht bij elkaar lagen, voor. In de kampioenswedstrijd tegen Volharding uit Vierlingsbeek zat de spanning er goed in. Een paar minuten voor het einde van de wedstrijd bezorgde Xam Verhey zijn team de verlossing door de 0-1 in te tikken. Met een doelsaldo van 26 voor en 13 tegen zijn ze het minst gepasseerde team van deze hoofdklasse.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen