Kribkestocht door Reuver

Print
Kribkestocht door Reuver

De Kribkestocht is een kerstwandeling door Reuver. Afbeelding: Getty Images

Reuver -

In samenwerking met de gezamenlijke buurten Molenveld, Reuverveld, Liëuwe en Kievit-Krommenhoek en diverse lokale verenigingen, wordt er in Reuver een Kribkestocht gehouden op zondag 22 december. De wandeltocht voert langs diverse locaties met Kerst gerelateerde bezienswaardigheden en/of activiteiten. Het startpunt is bij de Sint Lambertuskerk tussen 16.00 en 19.00 uur.

Zo zijn er in de Sint Lambertuskerk, het parochiehuis en de Sint Lambertuskapel verschillende kerststallen. De Mariagrot in de kloostertuin wordt voor de gelegenheid verlicht. Bij Dierenrijck is een levende kerststal ingericht. De Kerstman wacht de wandelaars op de Berkenweg op met een lichtshow. Bij PSW Op den Roover zorgen ze voor muziek. Ook is hier een kerstmarktje ingericht. In de gebouwen Hortus en Domus bij de Zorggroep op Bösdael is eveneens een kleine kerstmarkt. De route is grotendeels toegankelijk voor rolstoel en rollator. De Kribkestocht is een initiatief van het Kernoverleg Reuver. Meer informatie: www.kernoverlegreuver.nl

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen