Twee verdachten aangehouden voor overval op supermarkt in Geleen

Print
Twee verdachten aangehouden voor overval op supermarkt in Geleen

Afbeelding: Track’88

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

De politie heeft twee mannen aangehouden voor een gewapende overval op een supermarkt in Geleen van zondagavond.

De mannen zitten vast en worden gehoord. De politie onderzoekt of zij ook betrokken zijn geweest bij overvallen op een slijterij en cafetaria in Geleen.

Lees ook: Derde gewapende overval in één weekeinde in Geleen

Na onderzoek van de recherche konden een 21-jarige man uit Geleen en een 19-jarige man uit Arnhem worden opgepakt. De man uit Geleen is zondagavond aangehouden, gevolgd door een aanhouding op maandag in Arnhem. De supermarkt aan de Jos Klijnenlaan werd zondagavond rond 17.30 uur door twee gewapende verdachten overvallen. Het tweetal bedreigde het personeel met een wapen en deed een greep uit de kassa. Personeel en klanten die in de supermarkt aanwezig waren zijn niet gewond geraakt en opgevangen door de politie.

De recherche onderzoekt of de twee verdachten mogelijk ook in verband kunnen worden gebracht met twee andere overvallen (op een slijterij en cafetaria) die dit weekend plaatsvonden in Geleen.

Video: De Limburger

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →