Twee verdachten aangehouden voor overval op supermarkt in Geleen

Print
Twee verdachten aangehouden voor overval op supermarkt in Geleen

Afbeelding: Track’88

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

De politie heeft twee mannen aangehouden voor een gewapende overval op een supermarkt in Geleen van zondagavond.

De mannen zitten vast en worden gehoord. De politie onderzoekt of zij ook betrokken zijn geweest bij overvallen op een slijterij en cafetaria in Geleen.

Lees ook: Derde gewapende overval in één weekeinde in Geleen

Na onderzoek van de recherche konden een 21-jarige man uit Geleen en een 19-jarige man uit Arnhem worden opgepakt. De man uit Geleen is zondagavond aangehouden, gevolgd door een aanhouding op maandag in Arnhem. De supermarkt aan de Jos Klijnenlaan werd zondagavond rond 17.30 uur door twee gewapende verdachten overvallen. Het tweetal bedreigde het personeel met een wapen en deed een greep uit de kassa. Personeel en klanten die in de supermarkt aanwezig waren zijn niet gewond geraakt en opgevangen door de politie.

De recherche onderzoekt of de twee verdachten mogelijk ook in verband kunnen worden gebracht met twee andere overvallen (op een slijterij en cafetaria) die dit weekend plaatsvonden in Geleen.

Video: De Limburger

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen