Gemeentecompliment Nederweert voor schutterij, zorgboerderij en activiteitenclub

Print
Gemeentecompliment Nederweert voor schutterij, zorgboerderij en activiteitenclub

Vrijwilligers van zorgboerderij Bosserhof in Nederweert controleren de bomen van het appelpad. Afbeelding: archief Jeroen Kuit

Ospel / Leveroy / Nederweert / Nederweert Eind / Ospeldijk -

Het drietal en de buksmeester van Schutterij Sint Antonius, Zorgboerderij Bosserhof en Stichting Activiteiten Leveroy ontvangen het Gemeentecompliment 2020 van Nederweert.

Het Gemeentecompliment is een gemeentelijke onderscheiding, een blijk van waardering voor getoonde inzet en verdiensten en een aanmoediging om zo door te gaan. Het kan ook bedoeld zijn als waardering voor bijzondere prestaties of vernieuwend of bijzonder ondernemerschap. De onderscheidingen worden tijdens de nieuwjaarsreceptie op vrijdag 3 januari in het gemeentehuis uitgereikt.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen