Blessure EVV-voetballer Demen Roumen valt mee

EVV’er Demen Roumen, hier in actie tijdens een wedstrijd eerder dit seizoen, kwam afgelopen zondag ongelukkig ten val. Uiteindelijk blijkt zijn blessure mee te vallen. © Ermindo Armino

De blessure van EVV-voetballer Demen Roumen lijkt mee te vallen. De verdediger uit Elsloo kwam afgelopen zondag met zijn hoofd ongelukkig op de grond terecht tijdens de uitwedstrijd tegen HSC’21 in Haaksbergen en werd per ambulance afgevoerd. Na onderzoek in het ziekenhuis kon hij met de selectie gewoon in de spelersbus mee terug naar Echt.

redactie

„Vermoedelijk heeft Demen een zware whiplash”, laat trainer René Eijer van de derdedivisionist uit Echt dinsdag weten. „Onderschat dat niet, daar kun je een hele tijd last van hebben. Maar het had erger kunnen aflopen. Toen hij daar in eerste instantie roerloos op het veld bleef liggen, sloeg de schrik me om het hart. Hij had ook zijn nek kunnen breken. Gelukkig is dat niet het geval. Later op de avond was hij ook weer gewoon aanspreekbaar. Ik heb de dag na de wedstrijd nog even contact met hem gehad; Demen had nog hoofdpijn en last van zijn nek. Maar verder ging het redelijk goed.”

Hoe lang de oud-speler (23) van Fortuna Sittard uit de roulatie is, kan de coach niet zeggen. Vast staat wel dat Roumen de laatste competitiewedstrijd van EVV in 2019, thuis tegen FC Lienden (zaterdag), mist.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal