Kleutervoorstelling Boef in Theater Heerlen

Print
Kleutervoorstelling Boef in Theater Heerlen

Hoe kan de politie nog wel helpen? Afbeelding: Sjoerd Kelderman

Heerlen / Hoensbroek -

De kleutervoorstelling Boef is zaterdag 28 december om 19.00 uur te zien in Theater Heerlen.

In Boef nemen mimers Lisa Groothof en Dwayne Toemere hun publiek mee in een grappig boevenavontuur en onderzoeken met hen de grenzen van goed en fout. De voorstelling reist tot en met 26 april door heel Nederland.

Avontuur

Snelheid, een zwarte schaduw, krakende schoenen, een gillend alarm dat alles verraadt. Boef is een boevenavontuur voor kleuters. Met zwarte maskers, grappige (panto-)mime acts en simpele omdraaiingen nemen de spelers de kinderen mee in een groot avontuur. Vragen die een rode draad vormen: Wie is de echte boef? Wat is de juiste sluiptechniek en hoe kan je de politie helpen?

Twee houtje-touwtje-detectives geven een masterclass ‘boef’. Met fantasie, humor en slapstick brengen Lisa Groothof en Dwayne Toemere (eerder samen bij Maas in Eitje) een spannende ‘whodunit’.

“Kleuters reageren tijdens een voorstelling open en eerlijk, daar kunnen wij als volwassenen veel van leren. Met Boef gaan we op een hele doorzichtige manier en met veel speelse energie in de huid van een boef kruipen. Zonder dat er iets gestolen hoeft te worden, maar gewoon door te spelen”, legt Dwayne uit.

De muziek wordt ingevuld door Stuk (Maarten Bokslag, Tom Nestelaar) en de regie is in handen van Sanne Nouws.

Kaarten zijn te koop vanaf 12,50 euro. Tickets reserveren via tel. 045 571 6607 of de website www.plt.nl

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →