Maike Hajjoubi nieuwe directeur van euregio rijn-maas-noord

Print
Maike Hajjoubi nieuwe directeur van euregio rijn-maas-noord

Maike Hajjoubi. Afbeelding: euregio rijn-maas-noord

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen / Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Boukoul / Einde / Herten / Ool / Asselt -

Maike Hajjoubi is per 1 maart 2020 de nieuwe directeur van de euregio rijn-maas-noord. Ze volgt Andy Dritty op die sinds medio dit jaar gedeputeerde is bij de Provincie Limburg.

Momenteel werkt Hajjoubi als onderwijsmanager bij Fontys Hogeschool Pedagogiek in Sittard. De 35-jarige Duitse, Master of Science (MSc) in International Business en cum laude afgestudeerd aan de Universiteit Maastricht, heeft ruime ervaring als leidinggevende van multiculturele teams en een goed gevoel voor de zakelijke en persoonlijke culturele verschillen tussen beide landen. Als directeur van het kantoor in Mönchengladbach wordt Hajjoubi aanspreekpunt voor alle steden en gemeenten in het gebied, waaronder Venlo, Roermond, Mönchengladbach, Krefeld en Düsseldorf.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen