La Cubanita komt naar Sittard

Print
La Cubanita komt naar Sittard

La Cubanita krijgt een vestiging in Sittard. Afbeelding: Facebook La Cubanita Maastricht.

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Tapasrestaurant La Cubanita opent medio maart 2020 zijn deuren in het centrum van Sittard.

Met een vestiging aan de Putstraat is Limburg binnenkort een La Cubanita-restaurant rijker. Eigenaren zijn Etienne Hazen en Ralf Staps die ook de andere twee filialen in de provincie, in Maastricht en Heerlen, beheren. De verbouwing start 1 januari 2020 en begin maart verwachten ze open te gaan. De zaak bestrijkt twee panden, in het linker gedeelte zat voorheen Ierse pub Dolly Dimples, rechts lag restaurant ’t Menke.

De succesformule van La Cubanita is ‘all you can eat’. Dat wil zeggen: onbeperkt eten tegen een scherpe prijs. De restaurants zijn in Cubaanse stijl ingericht.

Er worden cocktails geserveerd en op de menukaart staan tapas. Dat zijn koude en warme hapjes. Kleine porties met vlees of vis, maar ook vegetarisch.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen