Inloopdagen voor mantelzorgers in Parkstad en Schinnen

Print
Inloopdagen voor mantelzorgers in Parkstad en Schinnen

De behoefte aan mantelzorgers neemt door de vergrijzing alleen maar toe. Afbeelding: ANP

Kerkrade / Eygelshoven / Nuth -

Het Steunpunt voor Mantelzorgers houdt maandelijks in Parkstad en Schinnen inloopbijeenkomsten.

Mantelzorgers en zorg vrijwilligers kunnen er onder het genot van een kopje koffie hun verhaal vertellen of juist de zorgen even van zich afzetten. Aan de bijeenkomsten is maandelijks een thema gekoppeld. Voor de maand januari is dat voor Kerkrade en Beekdaelen.

Vragen

In Beekdaelen is dat op 15 januari en verder elke derde woensdag van de maand, van 10.00 tot 12.00 uur, in Zorgcentrum Op den Toren, Valkenburgerweg 67 in Nuth. Voor Kerkrade is dat op 9 januari en verder elke tweede donderdag van de maand, van 14.00 tot 16.00 uur in Verpleeghuis Hambos, Multiruimte 2 (Begane grond), Kapellaan 2. Nadat het thema besproken is, kunnen algemene vragen met betrekking tot mantelzorg gesteld worden, desgewenst individueel. Wie zorgt voor een zieke of hulpbehoevende (thuis of in een verzorgingshuis) is welkom. Aanmelden is niet nodig. Deelname en koffie en thee zijn gratis.

Kijk voor meer informatie op www.mantelzorgparkstad.nl

Telefoonnummer: 045-2114000.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →