Operatie Alfa hervat: nieuwe aanhoudingen op woonwagenkamp in Oss

Print
Operatie Alfa hervat: nieuwe aanhoudingen op woonwagenkamp in Oss

Afbeelding: ANP

Op het woonwagenkamp aan de Hoogheuvelstraat in Oss zijn dinsdagochtend opnieuw aanhoudingen verricht in het kader van Operatie Alfa.

Volgens de politie gaat het om meerdere aanhoudingen ,,onder meer op het kamp aan de Hoogheuvelstraat in Oss.” Hoeveel personen er gearresteerd zijn, is nog niet bekend.

Lees ook: Imperium Brabantse ‘Corleones’ op instorten na inval woonwagenkamp

In de Koolzaadweg in Berghem is momenteel politie aanwezig in en om de woning van Martien R., het eerder aangehouden kopstuk van een criminele familie in Oss. Dat pand is eerder al een keer doorzocht.

Aanhoudingen tijdens Operatie Alfa

Operatie Alfa begon op 13 november met een inval op het woonwagenkamp in Oss en de aanhoudingen van Martien R. (48), zijn broer Toon (55) en zijn zoon Anton (26). Op maandag 25 november worden er opnieuw arrestaties verricht. Er worden in totaal vier mannen opgepakt in Den Bosch, Helmond en Oss. Volgens de politie zijn het vier kopstukken uit dezelfde criminele organisatie als die van de familie R. uit Oss. Of het familie is, wil de politie niet zeggen.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →