Fred van Leer opnieuw onder het mes: ‘De bacterie is hardnekkig en gevaarlijk’

Print
Fred van Leer opnieuw onder het mes: ‘De bacterie is hardnekkig en gevaarlijk’

Afbeelding: ANP Kippa

Het zit Fred van Leer niet mee. De Rotterdamse stylist, die kampt met een infectie in zijn schouder, laat op Instagram weten opnieuw onder het mes te moeten. Van Leer heeft zijn theatershows Leer van Fred voor de komende twee weken moeten cancelen.

,,Nou lieve mensen, jullie zien het inderdaad goed. Ik lig weer in het ziekenhuis”, aldus Fred van Leer (43) in een video op Instagram vanuit zijn ziekenhuisbed. ,,Het ging hartstikke goed. Maandag zijn de hechtingen eruit gegaan, alleen ’s nachts ging de wond open. Het deed heel veel pijn ineens. Ik ben de volgende dag naar de arts gegaan, MRI-scan gemaakt en foute boel.”

Optredens

,,De bacterie is heel hardnekkig en gevaarlijk en ik moet weer worden geopereerd. Dat houdt in dat ik al mijn optredens moet afzeggen de aankomende twee weken. En daar baal ik natuurlijk vreselijk van, want ik wil niemand teleurstellen, maar het belangrijkste is dat ik weer beter word. En daarna zien we wel. Lieve mensen, het komt allemaal goed”, stelt Fred iedereen tot slot gerust.

Fred van Leer belandde in november al twee keer in het ziekenhuis met een heftige infectie in zijn schouder waardoor hij naar eigen zeggen ‘niets meer kan’. Het leek even beter te gaan. Maar de medicatie die hij kreeg om die ontsteking te bestrijden blijkt dus niet voldoende.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen