Huisarts Van der Knaap uit Kerkrade stopt ermee

Print
Huisarts Van der Knaap uit Kerkrade stopt ermee

Huisarts Van der Knaap stopt ermee. Afbeelding: Peter Schols

Kerkrade / Eygelshoven -

Huisarts P. van der Knaap uit Kerkrade neemt per 1 januari afscheid vanwege het bereiken van de pensioenleeftijd. Gezondheidscentrum Chevremont wordt gelijktijdig opgeheven.

Van der Knaap wordt opgevolgd door Nadine Visker, die geboren is in Heerlen. Ze rondde aan de universiteit van Maastricht de opleiding geneeskunde af. Daarna was ze van 2011 tot 2012 als arts assistent werkzaam op de afdeling cardiologie in het Atrium Heerlen. Vervolgens deed ze haar huisartsenopleiding en werkte in Terwinselen en Chevremont. Nu is ze huisarts in gezondheidscentrum Kling Nullet aan het Maria Gorettiplein in Bleijerheide.

Nadina Visker zet de praktijk van Chevremont voort. Die wordt geïntegreerd in Kling Nullet. Vrijdag 13 december is in Café Kloth aan de Chevremontstraat 23 gelegenheid om van 15.00 tot 18.00 uur afscheid te nemen van Van der Knaap en kennis te maken met zijn opvolgster.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →