Huisarts Van der Knaap uit Kerkrade stopt ermee

Print
Huisarts Van der Knaap uit Kerkrade stopt ermee

Huisarts Van der Knaap stopt ermee. Afbeelding: Peter Schols

Kerkrade / Eygelshoven -

Huisarts P. van der Knaap uit Kerkrade neemt per 1 januari afscheid vanwege het bereiken van de pensioenleeftijd. Gezondheidscentrum Chevremont wordt gelijktijdig opgeheven.

Van der Knaap wordt opgevolgd door Nadine Visker, die geboren is in Heerlen. Ze rondde aan de universiteit van Maastricht de opleiding geneeskunde af. Daarna was ze van 2011 tot 2012 als arts assistent werkzaam op de afdeling cardiologie in het Atrium Heerlen. Vervolgens deed ze haar huisartsenopleiding en werkte in Terwinselen en Chevremont. Nu is ze huisarts in gezondheidscentrum Kling Nullet aan het Maria Gorettiplein in Bleijerheide.

Nadina Visker zet de praktijk van Chevremont voort. Die wordt geïntegreerd in Kling Nullet. Vrijdag 13 december is in Café Kloth aan de Chevremontstraat 23 gelegenheid om van 15.00 tot 18.00 uur afscheid te nemen van Van der Knaap en kennis te maken met zijn opvolgster.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen