Wintertijd Heerlen geeft gratis kaarten voor gospelconcerten weg

Print
Wintertijd Heerlen geeft gratis kaarten voor gospelconcerten weg

Afbeelding: Katharina Sogeler

Heerlen / Hoensbroek -

Wintertijd geeft gratis kaarten voor de gospelconcerten in de Pancratiuskerk weg. Vanaf vrijdag 13 december liggen de kaarten klaar.

De twee gospelconcerten in de Pancratiuskerk waren vorig jaar één van de hoogtepunten van Wintertijd. Gospelkoor Souldelight gaf twee shows in een volle kerk. Mensen stonden uren in de rij om een plaatsje in de Pancratiuskerk te bemachtigen.

Kaartverkoop

Om mensen niet voor niets te laten wachten, besloten Wintertijd, Heerlen Mijn Stad en deken Hans Bouman om kaarten uit te delen. De kaarten die je online kon reserveren, waren binnen een uur weg. Om mensen zonder internet ook de kans te geven, liggen er vrijdag vanaf 15.00 uur kaarten klaar bij de kassa van de schaatsbaan van Wintertijd op het Pancratiusplein.

Per show zijn nog honderd kaarten te vergeven. Er kunnen maximaal vier kaarten per persoon worden afgehaald. Souldelight treedt zondag 22 december drie keer op, om 16.30 uur, om 20.00 uur en om 21.45 uur. Een optreden duurt een uur.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen