Kerstboom krioelt van insecten: 25.000 beestjes in één doorsnee boom

Print
Kerstboom krioelt van insecten: 25.000 beestjes in één doorsnee boom

Afbeelding: Instagram Peter Nauts

Benieuwd naar interessante weetjes over bekende Limburgers? In deze showbizz-rubriek struint De Limburger het internet af voor de leukste, gekste en opvallendste berichten van BL’ers op social media.

In het hart van de Rockefeller Center in New York staat elk jaar vanaf november de iconische Rockefeller Center Tree. De gigantische boom is ruim twintig meter hoog en versierd met zo’n 50.000 lichtjes. Theatermaker Maurice Wijnen uit Sittard deelt een foto van de grote kerstboom.

Ook de Maastrichtse violist André Rieu is helemaal klaar voor de feestdagen en zit in de kerstsferen.

Een hele dag op pad met husky’s en een slee. ‘Wat een waanzinnige ervaring om mee te maken: een huskytocht door de uitgestorven besneeuwde Lapse bossen’, zegt voormalig Miss Nederland Kelly Weekers uit Weert.

Teken en spinnen: met de aankoop van een kerstboom haal je blijkbaar meer in huis dan alleen een gezellig kerstgevoel. In één kerstboom kunnen wel 25.000 beestjes wonen. Van dat nieuws schrok de Brunssumse vlogger Peter Nauts.

Heeft oud-coureur Jos Verstappen het racen nog in zich? ‘Wat een te gekke dag!’, schrijft de vader van Max op Instragram.

Dit bericht bekijken op Instagram

Great day yesterday so much fun????????????

Een bericht gedeeld door JosVerstappen (@josverstappen7) op

De meeste BL’ers zoals Wijnen, Rieu en Nauts zitten in de kerstsferen, maar zanger Marco Roelofs kijk al vooruit naar zijn uitverkochte decembershows. Samen met punkband Heideroosjes uit Horst staat de zanger vijf keer op de bühne. Hij heeft er zin in!

3FM-dj Rámon Verkoeijen uit Venray loopt dit jaar niet mee met de 3FM Serious Request: The Lifeline. Wegens persoonlijke omstandigheden neemt hij rust. Waarom hij niet meeloopt is niet bekend.

Vijf shows in drie dagen gedraaid in Japan… Het Maastrichtse dj-duo Lucas & Steve heeft genoten.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee