Prijsvechter start met nieuwe bestemming vanaf Maastricht Aachen Airport

Print
Prijsvechter start met nieuwe bestemming vanaf Maastricht Aachen Airport

Afbeelding: NurPhoto via Getty Images

/ Spaubeek / Beek / Maastricht-Airport / Geverik / Groot Genhout / Kelmond / Klein Genhout / Neerbeek / Meerssen / Ulestraten / Moorveld / Bunde / Rothem / Geulle / Maastricht / Itteren -

Met prijsvechter Laudamotion landt er vanaf 1 mei een nieuwe passagier-airline op Maastricht Aachen Airport. De Ryanair-dochter vliegt in de zomermaanden elke maandag en vrijdag tussen Beek en de Kroatische kustplaats Zadar.

De Oostenrijkse luchtvaartmaatschappij Laudamotion voert de vluchten uit met een Airbus 320. Die biedt plaats aan 180 passagiers. Laudamotion maakte eerder (in oktober) al zijn opwachting op Eindhoven Airport.

Naast Laudamotion is ook moederbedrijf Ryanair in de zomer goed vertegenwoordigd op MAA, met vluchten naar Alicante, Bari en Malta.

Touroperator Corendon dat vanaf MAA vakantievluchten aanbiedt naar ruim twintig bestemmingen, kondigde woensdag aan om vanaf 11 juni tweemaal per week van vliegveld Weeze te vliegen naar de Turkse Rivièra.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen