Volleybalsters Fast verslaan Peelpush weer

Print
Volleybalsters Fast verslaan Peelpush weer

Afbeelding: iStock

Meijel / Ottersum / Milsbeek / Heijen / Ven-Zelderheide / Gennep -

De volleybalsters van Fast hebben ook de derde derby van dit seizoen tegen Peelpush gewonnen. In Meijel werd het 0-3 voor de ploeg uit Gennep.

In de eerste set ging het lang gelijk op, maar daarna liep Fast snel uit naar een 12-19 voorsprong. Peelpush gaf niet op, kwam terug tot 15-19, maar zag de bezoekers toch de openingsset pakken: 16-25.

Fast leek in het tweede bedrijf snel uit te lopen. Wederom toonde Peelpush veerkracht en kwam het terug tot 11-11. Vrijwel identiek aan de eerste set liep Fast uit, kwam Peelpush weer terug en ging de set naar de ploeg uit Gennep en Sint Anthonis: 18-25.

Set drie kende een goede start voor Peelpush (4-1), maar die werd in no-time weggepoetst (4-7). Peelpush speelde bij vlagen uitstekend, maar bleek ook in de derde set niet opgewassen tegen de nummer vier uit de eredivisie: 17-25.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen