Eindejaarsconcert en start jubileum 175 jaar Caecilia Schimmert

Print
Eindejaarsconcert en start jubileum 175 jaar Caecilia Schimmert

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Afbeelding: Luc Lodder

Schimmert -

Fanfare St. Caecilia Schimmert blaast op 21 december het jaar 2019 uit en geeft tegelijkertijd het startsein van het jubileumjaar (175). Het eindejaarsconcert begint dan om 19.30 uur in ’t Gemeinsjapshoes te Schimmert.

In 2020 bestaat de fanfare 175 jaar en op deze zaterdagavond voor Kerstmis is het niet zo maar een concert. De muzikanten en de dirigent laten de aanwezigen ook proeven van nieuwe muziek, speciaal voor de fanfare gecomponeerd en proeven van een speciaal voor het jubileumjaar gebrouwen bier: het eigen Konzèrke. Burgemeester Eric Geurts van Beekdaelen zal het eerste biertje tappen. Verder geven alle geledingen een concert. Van jeugd tot volwassen, een ieder blaast en trommelt mee in muziekstukken speciaal voor deze avond gekozen.

De entree is een vrije gift.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen