Baalsbruggermolen in kerstsfeer

Print
Baalsbruggermolen in kerstsfeer

De Baalsbruggermolen, op de grens van Nederland en Duitsland. Afbeelding: Olaf op den Kamp

Kerkrade / Eygelshoven -

Vlak voor de kerst, op zaterdag 21 december, wordt in de Baalsbruggermolen langs het riviertje de Worm een open dag gehouden.

Met demonstraties van het malen van graan door de molenaar, vertellen van kerstverhalen, muziek, gezamenlijk zingen van kerstliederen, presentaties over de natuur en historische gebouwen in het Wormdal, gebak van de vaste bakker en warme drankjes wordt gezorgd voor de kerstsfeer.

We beginnen om 16.00 uur met een afwisselend programma dat tot 21.00 uur duurt. Iedereen, jong en oud, is van harte welkom. Een vrije gave is welkom. Het adres is Baalsbruggermolen, Baasbruggerweg 28 te Kerkrade. Informatie: info@watermillfoundation.nl

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen